Média

OVER magazin: új főszerkesztővel újul meg

OVER Magazin
OVER Magazin
Decembertől új főszerkesztő irányítja az OVER című outdoor sportmagazint és a lap online változatát. A szakember nagy megújulást ígér. Érkezésével a tartalom is bővül majd és a külső is változik.

Szurmai János december 1-jén veszi át a prémium szegmenst célzó, öt évvel ezelőtt létrejött OVER című outdoor sportmagazint és a lap online változatát, az overmagazin.com-ot. Az új főszerkesztő a témában igazán jártas szakember, aki a Nemzeti Sportnál újságíróként, rovatvezetőként és szerkesztőként is dolgozott, valamint főszerkesztője volt heti- és havilapoknak. Jól ismeri a kiadói szakma üzleti oldalát is, lapigazgatóként és lapmenedzserként irányított szervezeteket.

„Az OVER a bevezetése óta eltelt időszakban stabil pozíciót épített ki magának. Szurmai János eddigi életútja garancia arra, hogy az eddigi fejlődésnek újabb lendületet tud adni és mind a lap, mind a weboldal tovább tudja növelni olvasói, látogatói számát. Terveink szerint a kiadványok tartalma eddig nem lefedett területekre is kiterjed majd, amitől szintén a termékek ismertségének, népszerűségének növekedését, illetve a hirdetők számára vonzó célcsoportunk erősödését várjuk” – mondta Cserni Tímea, az YMG sales house egyik tulajdonosa és vezetője.

„Régi vágású, tősgyökeres újságíróként (és olvasóként) a megújítás során a nyomtatott és az online kiadványt egységként kezelem. Azon fogunk dolgozni, hogy a kiadványok eddigi jellemzőit még tovább erősítsük és mindeközben még szélesebb közönség számára adjunk érdekes, izgalmas és legfőképpen a területet jól ismerő szakemberektől származó exkluzív és hiteles információkat, újdonságokat, fantasztikus képi világgal illusztrálva” – ismertette terveit Szurmai János.

A tartalmában és külsejében is teljesen megújuló kiadvánnyal legelőször 2016-tól találkozhatnak majd az olvasók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik