Média

Werkfilm készült az új RTL-es filmsorozatról

Jövő héten dupla epizóddal indul a Válótársak című új heti filmsorozat az RTL Klubon. Hétfőn viszont már láthatják a nézők a werkfilmet, amiből kiderül, hogyan telt a több mint 70 napos forgatás. Erről a készítők, valamint a főszereplők, Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter számolnak be.

November 16-án, hétfő este 22:25-kor lesz látható az RTL Klub műsorán az Így készült a Válótársak című werkfilm. Ebben a november 19-én, csütörtökön este 21:20-kor, a Barátok Közt után dupla epizóddal debütáló filmsorozat készítésének kulisszáiba nyerhetnek közeli bepillantást a csatorna nézői.

A werkfilmből kiderül, hogyan telt a több mint 70 napos forgatás, amiről a készítők, valamint a főszereplők, Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter számolnak be.

Az új sorozat középpontjában egyébként három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. A 10 részből álló dramedy műfajú sorozat az előkészítési munkákon kívül 71 forgatási nap alatt készült el. A gyártási folyamat szinte összes mozzanatát végigkövette az RTL Klub stábja, ott voltak minden izgalmas és intim jelenet forgatásakor, valamint az utómunkáknál is, így számos exkluzív kulisszatitkot és érdekességet megtudhatnak a nézők az „Így készült a Válótársak” című werk filmből.

A werkfilm előzetese

A Válótársak sorozat előzetese:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik