Média

Az Év Háziasszonya: új műsor a TV2-n

Az Év Háziasszonya, TV2
Az Év Háziasszonya, TV2
Új tematikus műsor indul a TV2-n. Az Év Háziasszonya szombat délben jelentkezik, és női sztárok fogják benne megmutatni, hogy a ház körüli teendők nem fognak ki rajtuk.

Az új, Az Év Háziasszonya című műsor Lázár Chef vezetésével indul a TV2-n. Minden adásban két-két népszerű hölgy vetélkedik, akik játékos, szórakoztató, látványos feladatokban mérkőznek megy egymással. Bevásárlás, sütés-főzés, takarítás, barkácsolás mind-mind terítékre kerül, így a hölgyek bizonyíthatják, az otthoni teendőkben is remekül helyt állnak.

A verseny kieséses rendszerű, az első négy adás továbbjutója egy elődöntőben, majd a két elődöntőt megnyerő sztár a döntőben küzd a végső győzelemért.

Lázár Chef nem csak műsorvezető, ő zsűrizi a feladatokat, a gasztronómiai fordulóban ő dönt, hogy kinek a főztje sikerült jobban. A műsor nem csak szórakoztat, hanem hasznos információkkal, trükkökkel és tippekkel látja el a gyakorló háziasszonyokat. Az első adásban két nagyszerű táncművész, Keleti Andrea és Molnár Andrea mérkőznek meg egymással. További versenyzők: a színésznők, Polyák Lilla és Fésűs Nelly, a sorozatsztárok, Madár Veronika és Cseke Katinka, valamint a szépségkirálynők: Kulcsár Edina és Lipcsei Betta.

Az Év Háziasszonya november 14-től minden szombaton jelentkezik a TV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik