Média

Tisztújítás a Helyi Televíziók Országos Egyesületénél

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete új elnöksége
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete új elnöksége
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete csütörtökön és pénteken tartja az őszi találkozóját Kaposváron.  Az első napon tisztújításra került sor.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete csütörtökön és pénteken tartja az őszi találkozóját Kaposváron.
A nyitónapon megtartott tisztújító közgyűlésen a tagok ismét Széles Tamást, a Debrecen Televízió ügyvezetőjét választották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökévé.
Széles Tamás 2006 ősze óta vezeti a közel nyolcvan helyi televíziót tömörítő egyesületet, most kezdi a negyedik három évre szóló elnöki ciklusát.
A közgyűlés megválasztotta az elnökség tagjait is. A testületbe Antal Anett, Eckhardt Balázs, Lovass Tibor, Petzke Ferenc, Szegedi László és Szerencsés János került be. A tagtelevíziók vezetői az elnökségi tagok közül Eckhardt Balázst, a Kecskeméti Televízió ügyvezetőjét választották alelnökké.
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete Felügyelő Bizottságának elnöke Szenczi Lajos, a Halas TV stúdióvezetője lett, míg az Etikai és Tanácsadó Bizottságba Rónay Ferencet, Molnár Andrást és Harcsa Bélát választotta tagoknak a közgyűlés.
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete szakmai találkozóján a pénteki napon fórumot tartanak a Médiatanács tagjainak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak részvételével. A konferencián ott lesz Karas Monika, a Médiatanács, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke. A szakmai konferencián emellett a résztvevők tanácskoznak a helyi televízió médiacentrummá válásának lehetőségeiről is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik