Média
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete új elnöksége

Tisztújítás a Helyi Televíziók Országos Egyesületénél

24.hu
24.hu

2015. 11. 06. 09:30

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete csütörtökön és pénteken tartja az őszi találkozóját Kaposváron.  Az első napon tisztújításra került sor.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete csütörtökön és pénteken tartja az őszi találkozóját Kaposváron.
A nyitónapon megtartott tisztújító közgyűlésen a tagok ismét Széles Tamást, a Debrecen Televízió ügyvezetőjét választották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökévé.
Széles Tamás 2006 ősze óta vezeti a közel nyolcvan helyi televíziót tömörítő egyesületet, most kezdi a negyedik három évre szóló elnöki ciklusát.
A közgyűlés megválasztotta az elnökség tagjait is. A testületbe Antal Anett, Eckhardt Balázs, Lovass Tibor, Petzke Ferenc, Szegedi László és Szerencsés János került be. A tagtelevíziók vezetői az elnökségi tagok közül Eckhardt Balázst, a Kecskeméti Televízió ügyvezetőjét választották alelnökké.
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete Felügyelő Bizottságának elnöke Szenczi Lajos, a Halas TV stúdióvezetője lett, míg az Etikai és Tanácsadó Bizottságba Rónay Ferencet, Molnár Andrást és Harcsa Bélát választotta tagoknak a közgyűlés.
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete szakmai találkozóján a pénteki napon fórumot tartanak a Médiatanács tagjainak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak részvételével. A konferencián ott lesz Karas Monika, a Médiatanács, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke. A szakmai konferencián emellett a résztvevők tanácskoznak a helyi televízió médiacentrummá válásának lehetőségeiről is.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.