Média

Áttörés a jövőbe: különleges premier a NatGeo-n

Áttörés a jövőbe - NatGeo Channel
Áttörés a jövőbe - NatGeo Channel
A National Geographic Channel és a GE együttműködésében készült Breakthrough, azaz Áttörés a jövőbe című, 45 nyelven sugárzott sorozat 171 országban 440 millió háztartásba jut el. Magyarországon november 8-án debütál.

Vasárnap este mutatták be az Egyesült Államokban a National Geographic Channel és a GE együttműködésében készült tudományos fejlődéssel és innovációval foglalkozó dokumentumfilm-sorozat első epizódját. A Breakthrough, azaz Áttörés a jövőbe című, 45 nyelven sugárzott sorozat 171 országban 440 millió háztartásba jut el. A Magyarországon november 8-án, 22 órakor debütáló dokumentumfilm olyan GE-s kutatókat is bemutat, akik jómaguk is áttörést jelentő újításokon dolgoznak saját szakterületükön. Egyikük például Fiona Ginty biológus, aki az elmúlt évtizedben a rák kódjának feltörésével foglalkozott a GE Global Research kutatóközpontban.

A sorozat minden epizódját más és más nagy név rendezte. A járványokkal foglalkozó epizód Peter Berg munkája, a tiszta vízzel foglalkozó részt Angela Bassett rendezte, az ergonómiával foglalkozó epizód Paul Giamatti, az öregedéssel foglalkozó rész pedig Ron Howard nevéhez fűződik, míg Brett Ratner az agy fejlesztésével, Akiva Goldsman pedig a tiszta energia szükségességével foglalkozó részt rendezte.

A sorozat első, járványokkal, azon belül elsősorban az Ebolával foglalkozó darabja Peter Berg munkája, amelynek producere az ismert hollywoodi páros, Brian Grazer és Ron Howard.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik