Média

Változások az RTL Klubnál

Egy hét múlva teljesen megváltozik az RTL Klub műsorrendje, sok műsor kerül más időpontra. Emellett több új produkció is érkezik. Lesz családegyesítés és egy új, 10 részből álló dramedy műfajú sorozat is képernyőre kerül.

Az RTL Klub délutáni műsorstruktúrájában újdonságként november 10-től minden hétköznap 15.45-től jön a Nyomtalanul című krimisorozat. A Szulejmán című török sorozat rajongótábora is örülhet, hiszen az első évadától kezdődően újra vetíteni kezdik a sorozatot, amely minden hétköznap a Híradó előtti sávban, 16.45-től lesz látható. Akik esetleg lemaradnának a műsorról, november 15-től, vasárnaponként mind az öt, az adott héten levetített részt megnézhetik 10.30-tól a Sorozat+-on.

A Híradó változatlanul 18 órától kezdődik majd, amelyet a Konyhafőnök harmadik évadának november 6-ai fináléja után ismét a Fókusz című magazinműsor követ. Az Éjjel-nappal Budapest november 9-től 19.30-tól lesz látható, a Barátok közt pedig 20.45-től.

A főműsoridő további részét ezentúl is a népszerű külföldi sorozatok uralják majd, így november 9-től a Dr. Csont vadonatúj, tizedik évada jön hétfőnként, szerdánként a Szulejmán legújabb epizódjait láthatják a nézők a kereskedelmi csatornán. A saját gyártású műsorok is a megszokott napokon érkeznek majd, vagyis keddenként a XXI. század, szerdán Házon kívül péntekenként pedig az RTLII-es premier után, a Showder Klub legfrissebb részei lesznek képernyőn.

Családegyesítés és Válótársak

November 10-től, keddenként 21.20-tól jön az RTL Klub családegyesítő műsora, a Keresem a családom Lilu vezetésével. A műsorban olyan embereket igyekeznek összehozni, akik évek vagy akár évtizedek óta, esetleg még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatokra számíthatnak a nézők, amelyekre egy életen át vártak a családtagok és csak remélték, hogy az egyszer bekövetkezik. A feladat nem volt egyszerű, hisz gyakran csak egy név, születési hely és dátum állt a műsor készítőinek rendelkezésére, ezért egy-egy adást hónapokig tartó kutatás előzött meg és mindezt a legnagyobb titokban kellett megoldania a Máté Kriszta és Hadas Kriszta által vezetett stábnak.

November 19-én, csütörtökön 21.20-tól dupla epizóddal indul a Válótársak című, 10 részből álló dramedy műfajú sorozat, ami teljes egészében hazai gyártásban készült, a főszerepekben Stohl Andrással, Gubás Gabival, Scherer Péterrel, Balsai Mónival, Lengyel Tamással és Földes Eszterrel. A mellékszerepekben is igazi sztárparádé várható, a hetente jelentkező sorozatban feltűnik majd többek között Tóth Andi, az X-Faktor győztese, Szabó Zsófi, az RTL Klub műsorvezetője, valamint Kulka János is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik