Média

Új saját gyártású műsor a VIVA-n

A másik nemmel kapcsolatos tapasztalataikról, előítéleteikről és élményeikről vallanak a párkeresésben leginkább érintett 18-25 éves átlag fiatalok a VIVA új tévéműsorában. A hazai könnyűzenei csatorna ma induló saját, hazai gyártású, link and clip produkciójából, „A másik nem” című műsorból többek között kiderül az is, a fiatalok mit néznek meg először a másikon és mi az ami leginkább kiborítja őket.

Mi jár a csajok fejében? Mit gondolnak a srácok arról, hogy mi jár a csajok fejében? Mit gondolnak a csajok arról, hogy a srácok szerint mi jár a fejükben? Az új műsor a fiúkkal és lányokkal kapcsolatos sztereotípiákat és elvárásokat veszi górcső alá. Kérdések, amelyek mindkét nemet foglalkoztatják, és válaszok 18 és 25 év közötti karakteres, szellemes, nagyszájú fiataloktól, akik ugyan nem hírességek, de biztosan nem rejtik véka alá a véleményüket.

A válaszok – amelyek akár negatívak is lehetnek a másik nemre nézve – gyors tempóban jelennek meg a képernyőn, látványos reakciókkal fűszerezve. Akárcsak a csatorna másik, szeptemberben indult Bekérdezel című műsorában, amelyben hírességek kendőzetlen őszinteséggel válaszolnak a nézők által feltett kínos, vicces, provokatív kérdésekre is.

A „másik nem” mától, hétfőtől csütörtökig 13:00-kor lesz látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik