Light

Csodás bosszúval kergette őrületbe hangoskodó szomszédját

Vett egy „épületrengető gépet”, bekapcsolta, majd egész hétvégére elutazott otthonról.

A kínai Hszian városában élő férfi megunta, hogy minden eredmény nélkül próbálja rávenni a felette lévő lakásban élő családot arra, csináljanak már valamit folyton zajongó kisgyerekükkel, és különleges megoldás eszelt ki arra, hogy végre odafigyeljenek panaszaira. A Zhao nevű férfi a helyi sajtóban megjelent hírek szerint többször is beszélt a szülőkkel, elmondva, hogy a nagyjából tízéves kisgyermekük hangoskodása miatt képtelen volt nyugodtan pihenni, de nem történt semmi változás.

Ezért a neten vásárolt négyszáz jüanért egy „épületrengető gépet”. Az elektromos motorral hajtott szerkezet semmi mást nem csinálni, csak folyamatosan üti a falat. Zhao a gépet pénteken, helyi idő szerint este nyolc órakor üzembe helyezte a lakásban, úgy, hogy a plafont püfölje. Majd elutazott otthonról, otthagyva a bekapcsolt gépet.

Az “épületrengető gép”

Ahogy az várható volt, az ötödik emeleten lakó családot hamarosan az őrületbe kezdte kergetni a folyamatos kopácsolás, de nem tudtak semmit sem tenni. Még a rendőrséget is értesítették, de a férfit még a hatóságoknak sem sikerült megtalálniuk. Zhao végül vasárnap délután tért haza, és a rendőröknek akkor sikerült elérniük, hogy kikapcsolja a szerkezetet.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a család az eset után ígéretet tett arra, hogy jobban fogják fegyelmezni zajongó gyermeküket, Zhao pedig cserébe vállalta, hogy többet nem kapcsolja be az „épületrengetőt”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik