Light

4 éven keresztül dolgozott a pornóiparban, most közzétette a fotóit

A Vice interjút készített Thomas Grant, dél-afrikai fotográfussal aki több mint 4 éven keresztül dolgozott az angol pornóiparban, mint fotós. Grant feladata volt, hogy befotózza a forgatás helyszíneit, a szereplőket és természetesen magát az aktusokat is. A szakember persze olykor hobbiból is kattintgatott, sőt, egy idő után már direkt azokat a beállításokat, háttereket, szituációkat kereste, amik nem egy tipikus pornóforgatás hangulatát adják vissza.

Grant a brit pornóról is beszélt. Nagyon érdekes, de a pornóipar itt teljesen más, mint mondjuk Amerikában. Itt nem huszonéves kigyúrt srácok a férfi szereplők, hanem sokszor nagydarab középkorú fazonok, akik például nem a hétköznapi “ass”, vagyis “a segg” kifejezést használják, hanem a már archaikusnak mondható “arse”-t.

Fura, mert ez kb. olyan, mintha az apáddal lennél egy pornóforgatáson.

Grant egy egyszerű, újságban feladott álláshirdetésre válaszolt, így kezdett el pornózni. Erotikus, vizuális munkakörbe kerestek embereket én pedig jelentkeztem, de arra soha nem gondoltam volna, hogy egyből egy éles forgatásra kerülök majd – mondja a fotós, akinek a most publikált képei szándékosan nem olyan pornós képek, mint amikkel tele van az internet.

Ilyen egy tortás jelenet utáni rendetlenség.
Forgatás előtt.
Pihenés.
A jelenetre várva.
Instrukciók.
Díszlet.
Ez nem egy klip, ez még mindig egy pornóforgatás.
Mosdó. Nem, ez nem díszlet.
Kellékek.

Grant végül azért hagyta ott a céget, mert a tulajdonos nem kívánt többet az ágazatba invesztálni, így a stáb, illetve maga a produkció is szétszéledt.

Az összes kép Thomas Grant munkája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik