Light

Ennyi kalóriát égetünk el szex közben

Nemrég Khloe Kardashian azt nyilatkozta hogy bomba alakját a szexnek köszönheti, mert amellett hogy élvezetes még tökéletes alakformáló is. Vajon igaza van?

Szexelni mindenki szeret, aki nem az rosszul van bekötve. Egyszerűen szükségünk van rá, mert különben még gondolkozni sem tudunk és a teljesítőképességünk is romlik.

Antony Karelis, az edzéstudományok professzora most végre utánajárt a kérdésnek. Elmondása szerint egy átlagos szeretkezés, ahol nem váltunk pozíciókat, a nők nagyjából 3,1 kalóriát égetnek el percenként. Tehát mondjuk egy nyolcperces aktus alatt majdnem 25-öt. És ebben az előjáték még nincs is benne!

Az is kiderült, hogy egy 25 perces előjátékkal 69 kalóriát gyűrnek le a csajok, és 100-at a pasik. A professzor szerint, ha kávét iszol a hancúrozás előtt, a számok magasabbak lehetnek. Szóval van egy rossz hírünk, azért nem érdemes ágyba bújni mert fogyni szeretnél, inkább csak élvezzétek, ugyanis egyetlen tojásban több a kalória, mint amit az előjáték során elégettek, ketten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik