Light

A legidiótább szupermarket-alkalmazottat nem lehet nem imádni

„Shane, a csemegepult nem a megfelelő helyszín a hasbeszélő képességed gyakorlására”

A nap internetes világsztárját úgy hívják, Shane, és azért lett híres, mert szinte mindent rosszul csinál. Egy Walmart áruházban dolgozik, a csemegepultban.

Nem ő a legjobb munkatárs.

Napi szinten követ el elképesztő baromságokat, és ezekre a hibákra főnökei az üzenőfalon hívják fel a figyelmét. A filccel írt figyelmeztetéseket kollégája rendszeresen lefotózza – és ezt a gyűjteményét most közkinccsé tette.

Shane-t egyik nap azért hordják le, mert arra utalgat a vevőknek, hogy a jobb árukat az alkalmazottak megtartják maguknak; máskor arra figyelmeztették a főnökei, hogy a sonkát ne építőanyagként próbálja értékesíteni.

Úgy tűnik, a vásárlók informálásában sincs a topon: „Shane, ha egy vevő megkérdezi, hogy merre van egy áru, mondd meg, melyik soron találja, és ne azt magyarázd, merre van az Albertsons” (a konkurens szupermarket).

Imgur
Imgur

Shane valószínűleg néha azt gondolhatja, hogy ő vezeti a Legyen Ön is milliomost: „Shane, ne kérdezd meg mindig, hogy „Ez a végső válasza?”, és ne ajánld fel a vásárlóknak, hogy hívják fel  barátjukat minden rendelés előtt. – A menedzsment.

Imgur
Imgur

„Shane, a csemegepult nem a megfelelő helyszín a hasbeszélő képességed gyakorlására; kérjük, hogy ne csinálj bábokat a papírzacskókból. – A menedzsment”.

Imgur
Imgur

„Shane, többé ne címkézz fel árut úgy, hogy „Rejtélyes húsok”. – A menedzsment”.

Imgur
Imgur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik