Light

A pornószínészek bele fognak rokkanni a virtuális pornóba

A virtuális pornó az elmúlt időszakban valósággal kilőtt, ha lehet így fogalmazni. Már szinte nincs olyan nagy felnőttfilmes videómegosztó, amelyen ne lenne legalább pár VR-technológiával készült film. A technikát eleinte a színészeknek is szokniuk kellett, de ma már egyre többen vállalnak ilyen forgatásokat.

Az egyetlen baj ezzel az, hogy a virtuális pornóhoz szükséges technikai felszerelés, vagyis a speciális kamera rendkívül nehéz, ezért a pornósok egyre többször panaszkodnak arra, hogy fáj a hátuk egy-egy hosszú forgatási nap után.

A legtöbb VR-pornó stabilan a férfi szemszögéből játszódik, körülötte mozognak a női vagy épp a további férfi partnerek. A stabil pontot jelentő színésznek sokszor egy nehéz, ingatag szerkezetet kell viselnie. Erre van rögzítve az a speciális kamera, ami lehetővé teszi a különleges felvételi módot.

Érdekesség, hogy a legtöbb ilyen film csupán 180 vagy annál is kisebb betekintési szöget enged. Ennek rendkívül egyszerű oka van: rendkívül lehangoló lenne, ha a pornót néző fogyasztó a heves dugás közben hátra fordítaná a fejét és meglátná az unottan dolgozó stábot.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik