Light

“Utálnak, mint az ISIS-t” – zseniális Rihanna-paródia kering a neten

Több mint másfél hónapja jelent meg Drake-kel közös Work című száma, most pedig végre valaki kimondta, ami mindenkinek a nyelvén volt: "Rihanna, egy szavadat sem értjük!!!"
Kapcsolódó cikkek

Február vége felé jelent meg Rihanna Work című – amúgy tökjó! – száma, amelyet Drake-kel közösen ad elő, és amelyet meg sem írtunk, egyszerűen azért, mert a hálóruhán kikandikáló mellek, a twerkelés és a fülledt hangulat már rég nem hírérték, ha a művésznőről van szó. Van ennél sokkal szexibb klipje is azóta, azt megírtuk. A Worköt itt tessék megnézni:

Ami miatt ez a cikk született, az természetesen nem ez a hathetes szám, hanem annak fantasztikus paródiája, amelyet a Key of Awesome tehetséges csapata készített nemrég, hasonló színvonalon, csak persze sokkal kevesebb pénzért. Az alapötlet egyszerű: végre kimondták, amit mindenki tud, mégpedig, hogy

Rihannának konkrétan egy szavát sem érteni,

így aztán előzékenyen feliratozták saját klipjüket, elég szabadon interpretálva az énekesnő szavait. A nem éppen píszí videóban Rihanna igazi rámenős maca, aki ott alázza szegény utána koslató Drake-et, ahol csak tudja. Angoltudás természetesen szükséges, viszont, ha az megvan, akkor minden további szó felesleges, szóval íme, itt a lényeg:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik