Light

Egy titkos dokumentumból kiderült, milyen undorítóan szexelt Adolf Hitler

Nemrég előkerült egy dosszié, amiben az amerikai hírszerzés mindenféle információkat gyűjtött össze a náci vezetőről. Ebből a dokumentumból derült ki, hogy koprofíliás volt.

Adolf Hitler imádta a kakaszexet!

A dossziéval foglalkozó háborús tanulmány szerint a Führer azt szerette a legjobban, amikor a hölgypartnere terpeszben fölé állt és a mellkasára szart. A gyomorforgató fétisre nemsokkal azután derült fény, hogy megtudhattuk: Hitlernek csak egy heréje és mikropénisze volt.

A második világháború alatt az amerikai hírszerzés mindenáron szerette volna megtudni, hogy mi történik a diktátor közvetlen környezetében, hogyan éli mindennapjait, mit csinál a szabadidejében. Dr Walter C. Langer háborús jelentéséből később könyv is íródott, Adolf Hitler élete és legendája címmel. Az undorító részletekbe bocsátkozó dokumentumból készült könyvből kiderül, hogy a náci vezér koprofíliás volt, azaz olyan, aki a szexuális izgalmat az ürülékhez köti.

Angela Raubal és Adolf Hitler

A pszichológusok szerint Hitler ilyenkor csak úgy tudott kielégülni, ha a lehető legmegalázóbb helyzetbe került, ezért volt fontos az, hogy az aktus közben ő legyen alul, vagyis rá kerüljön az összes széklet. A források szerint a diktátornak legtöbbször saját unokahúga, Angela Raubal segített, akivel a pletykák szerint többször keveredett szexuális viszonyba.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik