Light

Dögös pornós csajok lerajzolták a legfurább aktusukat

A berlini Venus, az egyik legnagyobb erotikus kiállítás, ha úgy tetszik expó a világon. A dolog pontosan arról szól, aminek elsőnek hangzik: ez egy olyan rendezvény, ahol felnőttfilmes színészek és színésznők megmutathatják magukat a szakmának, a rajongóknak és az egész világnak.

Sokan azért jönnek el minden évben, hogy így szerezzenek egy kis nyilvánosságot, kapcsolatokat építsenek, végső soron pedig újabb felkéréseket szerezzenek.

Az ilyen rendezvényeknek azért hátulütője is van. Egy egész napon keresztül termékként, tárgyként viselkedni lélekőrlő feladat, még úgy is, ha közben azért végig jó hangulatban van az ember. És akkor a rajongókkal való fotózkodást, meg a kéretlen tapizást nem is említettük.

A nézők, azaz a fogyasztók szempontjából nézve ezek a rendezvények nagyon különlegesek, hiszen ilyenkor mindig valamennyire megnyílik egy rendkívül zárt szubkultúra. A Vice riportere a legutóbbi Venuson járva arra kérte a pornószínésznőket, hogy rajzolják le, mi volt a legemlékezetesebb aktusuk, pontosabban jelenetük.

A következő képeket persze elláthatnánk kommentárral, de talán sokkal szórakoztatóbb, ha csak a rajzot és a készítőjét mutatjuk.

“Gruppie Girl”, aki bemutatja: Pussy Kat

Vice.com

Mia Julia és az ő “Propellere”

Vice.com

“A fürdőkád” Assirától

Vice.com

“Az akrobata” Angie Knoxx

Vice.com
Vice.com

Sina Velvet és “a kanapé”

Vice.com

Jill Diamond és a “Piss Mishap”

Vice.com

Hümeyra Ophelia és “a fa”

Vice.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik