Light

Nem azt kapta amit rendelt, ezért kiharapott egy darabot a pincérből

A virginiai Richmondban egy nőre azért hívták ki a rendőrséget, mert rátámadott a Wendy's nevű étterem egyik alkalmazottjára.

A híradás szerint a nő azon dühödött be, hogy a pincér nem azt az ételt hozta ki, amit ő korábban rendelt. Ekkor a 28 éves Lovely Robinson megvárta, amíg a dolgozó a pult mögé megy, majd követte őt egészen a konyháig, ahol megtámadta. Az áldozat, Latanya Nelson aki egyben az étterem üzletvezetője is, a Richmond.com-nak az esetről azt nyilatkozta, hogy Robinson a legagresszívabb vendég, akivel eddig találkozott.

Nelson elmondta, hogy a nő sokkal kisebb volt nála, ezért nem bántotta, csak megvédte magát. A támadó azonban olyan erőszakos volt, hogy még így is sikerült megharapnia, ami miatt hatalmas seb keletkezett a bal térdén.

Miután vége lett, megkértem, hogy azonnal távozzon!

A rendőrök miután a helyszínre érkeztek, rögtön letartóztatták az őrjöngő nőt. A hatóságok szerint Robinsonnak már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel, többször akadályozta rendfenntartók munkáját, valamint került már börtönbe vagyon elleni bűncselekmény miatt is.

Az étterem vezetőjét, aki higgadtan helytállt a kényes szituációban, nem lassította le az incidens, másnap már munkában volt jókora kötéssel a lábán.

Forrás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik