Light

Szexbulit rendeztek az egyetemen, a diákok is kiakadtak

Az iskola vezetése a kiszivárgott fotók alapján vizsgálódik, senki nem érti, miért volt erre szükség.

Pontosan nem tudni, mi történt a brit Harper Adams egyetemen, csak az biztos, hogy profi sztriptíztáncosok vetkőztek a diákok előtt egy az iskola területén tartott bulin, az eseményekbe pedig – szó szerint – belerángatták a diákokat is. Konkrétan két meztelen táncosról szivárogtak ki képek az este után, akik két diáklányt húztak a színpadra, hogy ott mindenféle szexisnek szánt mutatványt adjanak elő. Az egyik – kikockázott és eleve rossz minőségű képen – például az látszik, hogy egyikük tejszínhabot nyal le… igen, onnan.

Harper-Adams-University-student (1)

 

A felvételeken az is látszik, hogy a hallgatóság közül többen – főleg fiúk – biztatják a lányokat, de több diák is kiakadt. “Döbbenet, hogy ilyesmi még megtörténhet egy brit egyetemen. Mintha Magalufon lettünk volna.” – fogalmazott egy résztvevő a Mirrornak. Szerinte a színpadra rángatott lányoknak semmi kedve nem volt az egészhez és láthatóan feldúlta őket, ami történik. “Igazságtalan volt.” Az esemény kezdetén egyébként chippendale-fiúk is vetkőztek. Az esemény ráadásul teljesen hivatalos volt: a helyi hallgatói önkormányzat szervezte az egyetemen. Még nyilvános Facebook-meghívó is készült, amely szerint “ezt az éjszakát nem szabad kihagyni, az ilyesminek mindig jó vége lesz!”

Az eset már csak azért is végtelenül ciki, mert a Harped Adams mezőgazdasági iskola Nagy-Britannia egyik legelőkelőbb egyeteme, amelynek ráadásul Anna hercegnő a kancellárja.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik