Light

Sokkolta a kisfiút a karácsonyi ajándékos átverés

Nem tudni, hogy ki lehet az ünneprontó grincs, de ennél nagyobb tahóság a nagyvilágon nincs.

A nyolcéves Scott Lundy minden álma egy Playstation volt. A massachusettsi kisfiú hosszú ideje szerette volna megkapni a játékot, ezért valósággal szárnyalt, amikor a karácsonyfa mellett bontogatni kezdte a PS4-feliratú dobozt. „Ez minden idők legjobb ajándéka, ez minden idők legjobb karácsonya” – mondogatta közben a kisfiú.

Aztán már nem volt olyan vidám, amikor a dobozban egy fatömböt talált.

Apukájával nyitotta ki az ajándékot, és az eredeti gyári csomagolásban egy gondosan megmunkált, Playstation-alakú fadarabra lelt, amelyen ráadásul egy rajzolt férfi nemi szerv díszelgett, valamint egy hasonlóan kedves üzenet: „A p.cstől és a golyóktól szeretettel”.

Scott ettől a pillanattól kezdve – érthető okokból – a szobájában, sírva töltötte a karácsony hátralevő részét.

Szülei nem adták fel, visszamentek a Target szupermarketbe, ahol vásárolták a majdnemjátékot. Bár nem sikerült deríteni, hogy ki volt az a szívtelen lény, aki elrontotta a fiú karácsonyát, de a cég munkatársai természetesen kicserélték a kézműves ajándékot egy igazi PS4-re, és még egy bónusz játékot és egy vásárlási utalványt is csomagoltak hozzá.

A szupermarketben elmondták a családnak: korábban nem volt példa arra, hogy egy adott termék helyett fadarabot rejtett volna az eredeti csomagolás.

Forrás: https://www.facebook.com/kristin.lundy.31
Fotó: facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik