Light

Közös karácsonyra készül ex vőlegényével Lola

Lola nemrég kibékült ex vőlegényével, Bencével, így közösen készülnek az idei karácsonyra. A szerelmeseknek ez lesz a harmadik közös ünnepük, két évvel ezelőtt pont karácsony előtt jöttek össze.

“Örülök, hogy a szünet után ismét egymásra találtunk. Már három hónapja ismét dúl a szerelem közöttünk, és nagyon készülünk a közös karácsonyozásra. Mindent megterveztünk: 23-án este meghitt ünneplés lesz, aztán pedig családlátogató túrára indulunk országszerte. Nagyon szeretem ezt az időszakot, én már elkezdtem süteményeket sütni és készülődni, de azért nem veszem el Bence kenyerét, nálunk ő mozog otthonosabban a konyhában”

– mondta a 24.hu-nak Lola.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Az énekesnőnek idén is munkával telnek az ünnepek, decemberben megszaporodtak a fellépései, folyton úton van. Ha éppen nem koncertezik valahol, a fővárosi éjszakát járja barátaival.

“Nagyon szeretek otthon lenni és bulizni is, ezek felváltva időszakosan jelennek meg az életemben. Most inkább kimozdulós periódusomban vagyok, sokszor járunk szórakozni a barátaimmal. Nemrég Bencével is részt vettünk egy izgalmas divat eseményen: New York, Párizs, Berlin és Milánó után Budapesten is bemutatták a Tubular kollekciót egy különleges pop-up installáció keretében, amely csak két napig tartott nyitva. A cipőket egy igazi show keretein belül mutatták be, aminek azért is örültem, mert én és Bence is cipőmániásak vagyunk” – tette hozzá Lola.

Fotó: Adidas Tubular Gallery
Fotó: Adidas Tubular Gallery

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik