Light

Talamba: Rettegjenek a szomszédok idén karácsonykor

A Hungary’s Got Talent döntőseit, a Talamba tagjait nem csak a munka köti össze, hanem 16 éve tartó szoros barátság is. Ketten a csapatból általános iskolába is együtt jártak, a többiek a főiskolán csatlakoztak hozzájuk.

A rekorder ütősegyüttes tagjai a lehető legtöbb szabadidejüket, így az ünnepeket is sokszor együtt töltik. Idén arra készülnek, hogy családostul jönnek össze karácsony egyik napján. Szerencsére a feleségek és a gyerekek is nagyon jól kijönnek, így az ilyen összejövetelek mindig felhőtlen bulizással végződnek.

“A sütés-főzés általában rám van bízva, bár a többiek is mindig hoznak valami finomságot. Ilyenkor annyi étel, ital gyűlik össze, hogy a következő karácsonyig kitartana. Persze volt már olyan, hogy a jókedvünk a szomszédok érdeklődését is felkeltette, az egyik szomszédunk rendszeresen a kerítésen keresztül csatlakozik hozzánk”

– mondta Zombor Levi, aki már előre figyelmezteti a szomszédokat, hogy készüljenek a nagy ünneplésre.

“Rettegjenek a szomszédok, idén óriási karácsonyi buli lesz!”

A 300-400 ütős hangszert megszólaltatni képes Talamba tagjainál minden bizonnyal minden házibuli hangosabb az átlagnál, főleg most, a Got Talent évében.

“Ha valaki pár éve azt mondja nekünk, hogy 2015 adventi időszaka azzal telik majd, hogy egy országosan nézett tehetségkutató döntőjére készülünk és közel 1,5 millió ember lát minket élő adásban, lehet, hogy nem hittük volna el. Az idei karácsony egy álmot vált valóra, és ez akkor is igaz, ha nem nyerjük meg a versenyt, hiszen önmagában a döntőbe kerülés is ajándék” – tette hozzá Kopasz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik