Light

Teljesítette a Mikulás egy gyászoló apa kívánságát

Gyerekek és szülők álltak sorban, egymás kezét fogva. A kicsik a Mikulásra vártak, hogy amíg az ölében ülve egy közös fotó készül róluk, a fülébe súghassák karácsonyi kívánságaikat. Egyetlen magányos férfi várt türelmesen a sorára. Ő egy kisgyermek keze helyett egy bekeretezett fényképet szorongatott.

Kyle és Sasha Daniel kisfia, Hayden súlyos szívrendellenességgel született 2014 nyarán. December 19-én, alig hat hónaposan pedig már távozott is az élők közül, néhány nappal az első karácsonya előtt. Egy évvel később Kyle elhatározta, hogy egy fotóval lepi meg a feleségét, amin a gyermekük együtt van a Mikulással.

A georgiai Stathamben élő férfi fogta otthon fia bekeretezett fotóját, és a helyi plázába ment, ahol a Télapó várta a gyerekeket. Jobban mondva az egyik „helyettese”, a 22 éves Caleb Sigmon, színész és illuzionista.

Stories From The Big Chair:A man walked in today holding something in his arms. “I have a request,” he said, turning…

Posted by Caleb Ryan Sigmon on Wednesday, 9 December 2015

„Felsétáltam az emelvényre és azt mondtam a Mikulásnak, hogy lenne egy kérésem. Elkezdtem elmagyarázni neki, hogy egy éve meghalt a fiam, de elcsuklott a hangom, mire ő óvatosan elvette tőlem a képet, és csak annyit mondott, hogy: természetesen” – idézte fel a történetet Kyle.

Bár Sigmon – a nagymamája unszolására – életében először alakított Télapót, úgy érzi, ennek köszönheti egész eddigi pályájának legnagyobb ajándékát. A kisfiát gyászoló Kyle Danieltől megkapta azt az élményt, amire minden előadó vágyik: átérezte, hogy mennyire fontos lehet másoknak az, amit csinál.

A színész, miután hazament, megosztotta a Facebookon megható történetét. Posztját rövid idő alatt több mint ötvenezren osztották meg. Rengetegen írtak a kommentek között a saját veszteségeikről és a szeretteikről.

(via: Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik