Light

A brit muszlimokról is karácsonyellenes hülyeségek terjednek

Őket sem sérti a karácsonyfa, tisztelt idióták.

Nem, nem csak Magyarországon terjednek olyan baromságok, hogy a muszlimok miatt nem lesz karácsonyi dekorációmentes CBA / karácsony / pulyka / mikulás / húsvéti nyúl / busójárás.

A briteknél (ahol egyébként több muzulmán él, mint mifelénk) is ilyenek mennek, hogy: „Az Egyesült Királyságban betiltották a karácsony szót” meg hogy „A brit vöröskereszt leszedette irodáiról a karácsonyi dekorációkat, hogy ne sértse a muszlimokat”.

Sajnos ott is élnek hülyék, ráadásul még internethez is engedik őket -> a rémhírek szabadon terjedhetnek.

Még jó, hogy az erős ellenszélben is hallatszanak Riaz Kahn szavai: a leicesteri De Monfort egyetem angol mint idegennyelv-szakos tanára elmagyarázza, miért kapitális baromság, hogy őket sérti a karácsony.

Idézzük a lényeget:

  • Eljött az év azon időszaka, amikor előjönnek az idióták, akik azt mondják: a muszlimok be akarják tiltani a karácsonyt, vagy a muszlimokat sérti a karácsony.
  • De hát hogy a frászba lenne bajuk az ünnepekkel? Nézzék már meg a Mikulást – alig van különbség köztük!
  • Aztán ott vannak a taxisok, akik ilyenkor keresik a legtöbbet, és a halal (az iszlám által megengedett ételeket kínáló) éttermek, amelyeknek most, az ünnepi időszakban a legnagyobb a forgalmuk. Tényleg az lenne az érdekük, hogy a karácsony be legyen tiltva?

„Ha valaki azt terjeszti, minket sért a karácsony, először kérdezzen meg minket, muszlimokat, hogy tényleg így van-e. Nem. Nem sért minket.”

És végül a szélsőjobboldali Britain First-höz fordul: „Fejezzétek már be, köcsögök!”

A message for those who think Muslims are offended by Christmas. Do we want to ban Christmas?

Posted by Riaz Khan on Monday, December 14, 2015

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik