Light

Gáspár Laci nem hagyná ki a családi karácsonyt

“Szeretem a karácsonyt, készülünk rá mindig nagyon” – kezdte Gáspár Laci a 24.hu-nak adott interjújában, amelyben az énekest az ünnepek körüli teendőiről faggattuk.

Szerencsére van időm kivenni a részem a készülődésből. A hétköznapokon jobban ráérek, ilyenkor tudunk vásárolni, intézkedni. Én szoktam kiválasztani a fát is, az fontos, hogy mindig élő karácsonyfa legyen, amit aztán lehet beleküzdeni majd a talpba”

– mesélte nevetve a Sztárban sztár győztese, akinél természetesen a zene is szerves részét képezi az ünneplésnek.

“Karácsonyi dalokat mindig hallgatunk. Van, hogy swinget, vagy popot, és nekem is vannak karácsonyi dalaim. Előveszem a gitárt is, énekelgetünk; a gyerekek ezt nagyon szeretik” – mondta el Laci, aki a hagyományos menüt, és a klasszikus családlátogatást tervezi az idei karácsonyra is.

A legfontosabb, hogy együtt legyen a család. Ehhez ragaszkodom, a fellépéseket is mindig így intézem. A gyerekek vagy szentestén, vagy 25-én biztos, hogy velem ünnepelnek. Aztán együtt meglátogatjuk a család többi tagját is, és személyesen is boldog karácsonyt kívánunk. A bejgli és a töltött káposzta persze nem maradhat el”

– árulta el az énekes, aki a szilvesztert megasztáros sikere óta, immár 12 éve munkával tölti, de azért ebben is igyekszik trükközni kicsit.

“Amikor sikerül úgy intézni, akkor az év utolsó fellépésére egy wellness szállóba megyek, ahol aztán a családdal még eltöltünk utána együtt pár napot. Remélem ez majd az idén is így alakul.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik