Light

Lefelejtett valamit a Starbucks a karácsonyi poharakról, ezért megnyíltak a pokol kapui

Minden évben háborút indít valaki a karácsony ellen. Ezt gondolja legalábbis az Egyesült Államok jobboldalának flúgosabb fele, csak azért, mert egyesek szerint például a feketék is ünnepelhetik a karácsonyt. A karácsonyellenes-ellenes hisztéria uszításában eddig a Fox News volt a király, de most a Twitter is elég nagyot dobott.

A Starbucks minden évben kijön egy új karácsonyi papírpohár-dizájnnal, amiben az ünnepek alatt a kávét adják. Az idei így néz ki:

download

Sima piros pohár, rajta a Starbucks logójával és fehér tetővel. Hiányzik róla valami? Hiányzik róla valami. A pokol kapui azért nyíltak meg, mert a cég LEHAGYTA A BÖRÉRŐL A HÓPELYHEKET! Botrány, skandallum, nyílt háború a karácsony ellen.

Több se kellett a twitter furfangos népének, azonnal ellentámadást indítottak. Minden alkalommal, amikor megkérdezték tőlük a nevüket, hogy ráírják a bögrére, mit mondtak, na mit mondtak? Hogy a nevük “Boldog Karácsonyt!” Ez ám a gógyi, a furfang, tőlük aztán nem veszi el a cég a karácsonyt.

A Starbucks mondjuk azt mondta, nekik a dizájn egyszerűsége tetszett, ami mindenkinek hagyja, hogy úgy élje meg a karácsonyt, ahogy szeretné. Különösen vicces egy hasonló hiszti abban az országban, aminek a felében konkrétan rövidnadrágban karácsonyoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik