Light

Elsős gyerek dolgozatán röhög a komplett internet

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2015. 11. 06. 12:41

Az amerikai kisfiú nem is gondolhatta, hogy a megírt teszttel világhírű lesz.

Az imgur-ra a gyerek anyja töltötte fel a képet, ezzel indította el a hírnév-cunamit. A Buzzfeed pedig megkereste a névtelenségét kérő családanyát, ő mesélte el, hogy a férjével mentek a fiukért az iskolába, aki megmutatta nekik a dolgozatát. Ők pedig nem bírták abbahagyni a nevetést.

A megoldandó példa a következő volt: Bobbynak 4 darab 10 centese van, Amynek van 30 penny-je. Melyiküknek van több pénze? A fiú remek megoldást adott, az érveléssel pedig mindenkinek bebizonyította, megérdemli a csillagos ötöst.

A megoldás után megkérdezte a tanárnő, miként jöttek rá az eredményre, mire a kisdiák lerajzolta saját magát egy pálcikaemberként, úgy, hogy vakarja a fejét és egy szövegbuborékba épp az előző példa alanyára, Bobby-ra gondol. ZSENIÁLIS.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.