Light

Ne agyaljon tovább a karácsonyi ajándékon: itt a herezsák!

Ha összejön a pénz a gyártáshoz, bárki megvásárolhatja!

Egy évvel ezelőtt bejárta az internetet egy fotó egy hátizsákról. Kanadában, azon belül is Montrealban az utcán fényképezték le. Felesleges lenne részletezni, hogy mi is ez pontosan, hiszen úgyis megmutatjuk. Íme:

Fotó: instagram.com/thebeautywolf
Fotó: instagram.com/thebeautywolf

A BuzzFeed szerint az első reakciók a vártnál sokkal pozitívabbak voltak, a kommentelők a fanyalgás helyett inkább kérdezősködtek – a termék beszerzési helyéről.

Az azóta beérkezett sok ezer (!) érdeklődő levél motiválhatta az ötletgazdát, a kanadai Daniel Bittont, hogy tegyen meg mindent az ügy érdekében – azaz kerüljön végre kereskedelmi forgalomba a herezsák.

Az Indiegogo közösségi pénzgyűjtő oldalon kalapozásba kezdett, 33 ezer dollárt kell összeszednie ahhoz, hogy nagy tételben árusítható legyen az igazán ízléses táska. Egy nap alatt mindössze 370 dollár gyűlt össze, de nagyon szorítunk, hogy Danielnek sikerüljön megvalósítania az álmát – ha egy nyamvadt krumplisaláta előállítására be lehet gyűjteni milliókat, akkor talán a zacsitasi is megérdemli az adakozást, nem?!

Ha összegyűlik a pénz, 120 dollárért árulják majd a herezsákot, persze a közadakozók (akik minimum 10 dolcsival támogatják a projektet) jóval olcsóbban, 69 dollárért megkaphatják a magukét.

Daniel a táska esztétikai színvonalához méltó reklámfilmet is készített, amelyben adakozásra buzdítja az embereket.  (Aki meg kívánja nézni a videót, annak ezúton felhívjuk a figyelmét: a képek rendkívül sok herezacskót tartalmaznak.)

Csak lazán kapcsolódik a fentiekhez, hogy egy ausztrál nő vásárolt egy ruhát magának, és csak akkor döbbent rá, hogy milyen mintája van, amikor megmutatta az új szerzeményt férjének, aki rettenetesen elkezdett röhögni. A nő sajnos magától nem vette észre, hogy ruháját hatalmas vaginák borítják; de ezek után visszavitte az áruházba. A kép azonban azóta is terjed az interneten.

Sam Jockel / Facebook
Sam Jockel / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik