Light

A lehető leghülyébben reagált a pók látványától megrémült sofőr

24.hu
24.hu

2015. 09. 22. 14:01

Hanyatt-homlok menekült.

Egy Angela Kipp nevű indianai nő a kocsiját vezette, amikor észrevette, hogy a könyökén lóg egy pók. A híradásokból nem derült ki, hogy egy aprócska ízeltlábú mászott rajta, vagy egy nagyobbacska madárpók, mindenesetre a hölgy azonnal reagált:

kiugrott az általa vezetett autóból.

Nem is az a fő probléma, hogy egy mozgó jármű elhagyása esetleg károkat okozhat az embertársakban, a környező tárgyakban, és persze magában a kocsiban, hanem, hogy a hátsó ülésen ott ült a nő kilencéves kisfia.

A kissrác megpróbálta a lehetetlent: bepattant a vezetőülésbe, és kísérletet tett a fékezésre, de sajnos a gázpedált nyomta meg, így az autó nekihajtott egy iskolabusznak.

Szerencsére a buszon nem utaztak gyerekek, annak vezetője sem sérült meg, sőt a hős kilencéves is megúszta annyival, hogy csak kicsit beverte a buksiját.

De vajon megússza-e a vélhetően erősen arachnofóbiás anyuka a tettét?

This Sept. 18, 2015 photo provided by the Kosciusko County Sheriff's Department shows damage to Angela Kipp's vehicle after she jumped from her moving car after discovering a spider on her shoulder, and lead to the crash that injured her son, in Syracuse, Ind. Kosciusko County Sheriff's Department Sgt. Chad Hill said Kipp likely won’t face charges. (Kosciusko County Sheriff's Department via AP)
fotó: Kosciusko County Sheriff’s Department

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.