Light

Hujber: Örülök, hogy kimaradtunk a Sziget-őrületből

Hujber-Feri(650x433).jpg (Array)
Hujber-Feri(650x433).jpg (Array)

A színész fesztiválozás helyett inkább a családi nyaralást választotta.

Hujber Feri nyaralási szokásairól újabb információkhoz jutottunk a Blikk cikkét olvasva. Az ugyanis már nemrégiben kiderült, hogy a színész elvi okokból nem nyaral luxusszállodában, de azt is tudjuk már, hogy nem vegyül turistákkal, és a látványosságok sem érdeklik.

Ez pedig most még azzal is kiegészült, hogy Hujbernek a szigetelés sem tartozik a kedvenc programjai közé. Azt viszont megnyugodva olvastuk, hogy a Balatont és a vízibiciklit legalább ő is kedveli, így a múlt hetet ott is töltötte családjával együtt.

“Szuperül éreztük magunkat. Nagyon örülök, hogy az idő is ennyire jó volt, és hogy kimaradtunk a Sziget-őrületből, ami Budapesten eközben zajlott. Ez a hét csak a láblógatásról szólt, úgyhogy amint visszaérünk a fővárosba, már indulok is futni, mert nagyon hiányzik a sport. Ilyen meleget szerintem csak a vízparton lehet elviselni.

Sokat fürödtünk, vízibicikliztünk. Noel még nem tud úszni, de szeptembertől iskolába megy, ahol folyamatosan járnak majd uszodába. Azt gondolom, év végére jól megy majd neki, úgyhogy a jövő évi nyaraláson már ő is úszkál a Balatonban” – mesélte a lapban a színész.

Fotó: Facebook/Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik