Light

Három nap pokol, aztán jön a megváltás

eso(960x640).jpg (Array)
eso(960x640).jpg (Array)

Sajnos még a mai napot túl kell élni, meg a holnapit, meg a holnaputánit, és aztán tényleg jön a hidegfront. A jövő hét meg borongós, szeles, hűvös lesz.

Igen, ma már félhomályban kelhetett fel, aki 6-ra ment melózni, a nap csak 5:37-kor kel és ez egyre rosszabb lesz decemberig. Ami viszont jó hír, hogy már nincs sok hátra az embertelen kánikulából. Azt mondja a Köpönyeg, hogy a csütörtök még forró lesz: a meleg éjszaka után 33-38 fok közötti hőmérsékletek lesznek, csapadék nulla, szél és felhő alig.

Pénteken nagyjából ugyanez várható, esetleg kicsivel több gomolyfelhő vonulhat az égen, átlag 35 fok perzseli majd a hazát. A szombat is hőséget hoz, de már felcsillan a remény, nyugaton egyre több gomolyfelhő törhet az égnek, sőt északkeleten és nyugaton záporok és zivatarok is kialakulhatnak. Azonban még mindig 33-38 fok között lesz a hőmérséklet.

Vasárnap érkezik a címben emlegetett megváltás: délutántól kezdenek el országosan nagyobb zuhék kialakulni, estétől mindenhonnan kisöpri a hőséget az északi szél. A jövő hét ennek megfelelően hűvösebb (de nem hideg!), szeles, borongós, esős időt hoz, kedden már csak 25 fok várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik