Light

Megállt az élet Torontóban, emlékhely lett a mosómedve teteme

halott mosómedve2 (Array)
halott mosómedve2 (Array)

Úgy indult a nap a kanadai városban, ahogy szokott, az emberek elindultak dolgozni, majd útközben egy elhullott mosómedvébe botlottak. Innen pedig eldurvult a történet.

A BuzzFeed szerint a kanadaiak értesítették a rendőrséget, hogy intézkedni kellene, a Twitteren előben nyomták a történetet, mert Kanada. Jason Wagner bejelentésére 12 percen belül reagált a hatóság, oké, vették, úgy tűnt, minden rendben.

Látszólag legalábbis, mert a gyakorlatban és a valóságban semmi nem történt, az elhullott állat továbbra is ott hevert az utcán. Ezért a tetemre kikerült egy cetli, hogy a hatóságot értesítették, de semmi nem történt.

 Twitter

Hat óra telt el így, míg végre az emberekben győzött az emberség, ez a mosómedve többet érdemel, gondolták, emlékhely lett a hely. Erre már a hatóságok is felkapták a fejüket, megígérték, hogy tesznek valamit, de persze nem történt semmi. Vagyis mégis, a netezők kitalálták #deadraccoonto hashtaget, ez robbantotta a netet.

 Twitter

Robbantotta és meg is osztotta, nyilván, egyesek szerint ízléstelen ezt tenni egy elhullott állattal, másokat viszont az zavart, hogy képtelenek elvinni az utcáról a tetemet. Végül – állítólag – eltűnt az állat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik