Light

Gigantikus puki csendült fel a bírósági tárgyaláson – videó

A bíró nem vette jó néven, hogy az alulról jövő kezdeményezés megzavarta a beszédét.

Ilyen még nem volt: hatalmasat szellentett az egyik vádlott egy bírósági tárgyaláson, és ezt meg is hallgathatjuk egy videó jóvoltából! A bíró éppen egy másik vádlotthoz intézte szavait, amikor (0:06-nál) felcsendül az elefántüvöltésre emlékeztető hang.

A tárgyalást vezető szakember először a „mi volt ez?” mondattal reagál az elhangzottakra, de a kérdés költői, nem is várja meg a választ, hanem egyből leteremti szegény zajkeltőt. A (szellentésben sem biztos, hogy vétlen) vádlott elnézést kér, de a bíró közli vele, hogy nem produkálhat ilyesmit egy bírósági tárgyaláson; majd folytatja beszédét, miután ilyen „durva módon félbeszakították”.

A kommentek megint legalább annyira zseniálisak, mint a videó: az egyik hozzászóló szerint a bíró azért volt ilyen morcos, mert a vádlott direkt fingott, ugyanakkor mivel ez rohadt vicces, ezért a hozzászóló kijelenti: kiáll az illetéktelen helyeken elkövetett pukizás mellett.

Egy másik kommentelő szerint a bíróságon a dohányozni tilos piktogram mellett fel lehetne tüntetni a szellentés tilalmára vonatkozó jelzést is; valaki pedig azt írja, hogy a hangot kiadó úriembernek tagadnia kellett volna a bűnösségét, és a mellette ülő embert kellett volna megvádolnia a zaj kibocsátásával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik