Light

A legjobb tolvajriasztó: álrozsdával borította autóját

Álrozsdás autó (Array)
Álrozsdás autó (Array)

Hihetetlenül élethűre sikeredett. Nem csoda, hogy szanaszét osztják a kisbuszról készült képeket a Facebookon. 

Bár már februárban elkészült, csak az elmúlt napokban indult el igazán világhódító útjára egy skót cég remekműve, egy igencsak egyedi grafikával ellátott VW Transporter. A kisbusz tulajdonosa ugyanis azt kérte az autók fóliázásával foglalkozó Clyde Wraps munkatársaitól, hogy azzal tegyék egyedülállóvá a járművet, hogy „rondává” varázsolják. Egészen pontosan azt akarta, úgy nézzen ki az egyébként csúcskategóriás kisbusz, mintha már teljesen megette volna a rozsda. Az eredmény magáért beszél.

 

A cég Facebook-oldalán az egyik kommentelő elmondta, hogy rendszeresen szokta látni a Transportert, és amikor először pillantotta meg, tényleg elhitte, hogy az egész egy nagy rozsda halom. Csakúgy, mint a rendőrök. A tulajdonos elmondása szerint mindössze három napja vezette a felfóliázott Transportert, amikor félreállították egy ellenőrzésre, hogy megnézzék, biztonságos-e a lepukkantnak tűnő jármű.

 

Bár sok oldalon úgy jelentek meg a buszról készült képek, hogy az álrozsdával a tolvajokat akarta elriasztani tulajdonosa, a Clyde Wraps erről egy szót sem szólt a munkájukat bemutató cikkben. Bár azt el kell ismerni, ennél jobb tolvajriasztót nem nagyon lehet látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik