Light

Méregdrága sportkocsival, lehetőleg ne szállítsunk festéket

festékes maserati (Array)
festékes maserati (Array)

Különben könnyen úgy járhatunk, amit az a férfi, akinek sikerült belülről totálkárossá tennie egy Maseratit.

Nem igazán értjük azt, hogy ha valaki megengedhet magának egy olasz szuper sportkocsit, akkor miért használja azt bevásárlásra. Vagy ha már arra használja, akkor hogy jut eszébe egy zománcfestékes vödröt a hátsó ülésre tenni.

Az alábbi képet egy ausztrál biztosítótársaság, az RAA osztotta meg a Facebook oldalán. Az autó tulajdonosa 90 ezer dolláros (közel 19 millió forintos) nyújtott be a céghez. Leírta, hogy amikor a festékkel a hátsó ülésen hazafelé tartott, egy kutya ugrott elé. Nem akarta elütni az állatot, így fékezett és megpróbált kitérni. Az incidensben végül sem ő, sem a blöki nem sérült meg, csak az autó belsejét borította be egészen a fehér festék.

 Fotó: Facebook

A biztosító pedig fizetett – tudta meg a brit Metro Hayley Caintől, a cég egyik vezetőjétől. „Kétségtelen, hogy ez a cég történetének egy legfurább kárigénye, de voltak ezen kívül is fura ügyeink. Egy Land Cruiser terepjáró elektromos vezetékeit például patkányok rágták szét, az ajtókárpitját pedig egy papagáj csipkedte tönkre. A valóság néha furcsább lehet minden képzeletnél” – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik