Light

Tatár Csilla alig várta, hogy pocakosan álljon egy showműsor színpadán

Tatar-Csilla(960x640).jpg (Array)
Tatar-Csilla(960x640).jpg (Array)

A műsorvezető vasárnap konszolidált ruhában, de várandósságának egyértelmű jelét megmutatva szeretné konferálni a Miss World Hungary döntőjét.

Tatár Csilla az MTVA videójában többek közt várandósságáról, és a szépségverseny vezetésével kapcsolatos teendőiről mesélt, de elárulta azt is, hogyan fog megjelenni a hétvégi show alkalmával.

“Lekopogom, alapvetően tök jól vagyok, de a rosszullétek azok még mindig nem kerülnek el. Azt mondták, hogy majd a huszadik hét után van egy fordulópont. Egyszer van a 12. hét után, és akinek akkor nem múlnak el a rosszullétei, az még reménykedhet egy 20. heti fordulópontban. Én is ebben reménykedem. Szerencsére ezek mindig olyan délután kettőig vannak, a műsor pedig este fél nyolckor kezdődik, úgyhogy ott már probléma nem történhet. De ez sem vészes, csak olyankor jobb mosdó közelében maradni” – mesélte a műsorvezető, aki elárulta, régóta álmodott arról, hogy egyszer várandósan vezethessen egy nagy, egész estés showműsort.

Hétvégi megjelenésével kapcsolatban pedig elmondta, ügyelni szeretne a komfortérzetére, ezért nem visel majd magassarkút, és a szexis ruhákhoz sincs most hangulata. Azt viszont fontosnak tartja, hogy ne lepelszerű ruhát viseljen, mivel egyáltalán nem szeretné rejtegetni állapotát.

“Végre van pocakom, dehogy takarom el!” – mondta Tatár Csilla, akinek terhessége alatti alakját az alábbi felvételen is megnézheti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik