Light

Fásy Ádám milliókat kereshet Kis Grófo slágerén

Fasy-Adam(650x433).jpg (Array)
Fasy-Adam(650x433).jpg (Array)

A felkapott mulatós nóta az egykori szépségverseny-szervező vagyonát gyarapíthatja.

Akár több millió forint jogdíjat zsebelhet be Fásy Ádám egy zseniális húzásnak köszönhetően – írja a Blikk. A mulatós előadó ugyanis szerzőtársként jegyzi a nagysikerű, közel 9 millió megtekintésnél járó Nézését meg a járását című dalt, amit Kis Grófo mellett Nótár Mary, Bódi Guszti és Jolly is sikerre vitt már.

“Írtunk egy dalt Kothencz Lajos barátommal, aki egyébként kiváló énekes. Ő írta a dal alapját, én pedig átdolgoztam egy kicsit, majd felénekeltem. Négy évvel ezelőtt, amikor egy barátom szülinapján elénekeltem, már sejtettem, hogy nagy sláger lesz, mert imádta a közönség. Mondtam Lalinak, hogy védesse le, én pedig majd később szerzőtársként becsatlakozom. Ezt követően sokan elkezdték énekelni. Kis Grófo nagyon aranyos volt, megkeresett engem, és azt mondta, hogy „Ádi bácsi, szeretem ezt a dalt, felénekelném”.

Természetesen megengedtem neki, ezzel pedig elindult az útja. Azóta mintegy száz együttes és énekes énekli már országszerte, és az interneten is olyan gyorsan terjed, mint a vírus. Ennek azért különösen örülök, mert bejött, amit elterveztem. Most már elárulhatom, annak idején direkt nem jelentettem be magamat dalszerzőként, hogy minél többen énekeljék. Szerzőtársammal ugyanis ezután kapjuk a pénzt” – mesélte a lapnak Fásy Ádám.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik