Light

És az megvan, hogy Csuja Imre elszavalta a Napolaj című UFO-számot?

Ugyanitt: Zana Zoltán „Ki a Faszagyerek?" című verse is komoly kulturális sokkot okoz.

Emlékeznek? Két hete mutattuk be a magyar facebookozók aznapi kedvenc tartalmát, a versként előadott Szomorú Szamurájt. Zokogva, visítva röhögtünk, ahogy Szilágyi Csenge komoly arccal kimondta: „Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!”

Tény, hogy az ötletgazdák az Ámokfutók gigaslágerével elég magasra tették a lécet, de szerencsére a magyar popkultúrában még akad egy-két csodálatos dal, amely versben előadva nagyságrendekkel sokkolóbb, mint dalszöveg formájában.

Például az UFO együttes bármelyik dala.

A NuHeadz TV legújabb produkciójában a Napolaj című felejthetetlen sláger szövegét hallhatjuk (Varga Zsolt szerzeménye egyébként) a zseniális Csuja Imre előadásában. Mostantól mennyire más lesz eredetiben meghallgatni, hogy „Kend be a hátam és szeress bátran!” vagy hogy „Nóra vagy Zita, egy szexi parazita // Kinek annyit kell csak mondanom: Béla vagyok, szia!”

A videó után ne menjenek sehová, mert van itt egy másik versenyző is!

Valljuk be, ilyen típusú feldolgozásra Zana „Ganxsta” „Döglégy” „Zolee” Zoltán lírája is tökéletes választás; persze az optimális hatáshoz erős előadás is szükséges, mekkora mázli, hogy Janklovics Péter hibátlanul teljesíti a feladatot.

Bizonyára sokan kedvelik az eredeti dalszöveget is, na de ahogy a színész-humorista szájából elhangzik egy-egy sor – mint például a „Harminc vagyok és nem sokat szarozok // De pisis hülyegyerekekkel nem foglalkozom” – az tényleg sokkoló és lehengerlő. És őrülten vicces.

Vigyázat: nagyon csúnya szavak, 18+ tartalom!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik