Light

Reviczky Gábor: Már nem szeretek színész lenni

Reviczky-Gabor(960x640).jpg (reviczky gábor)
Reviczky-Gabor(960x640).jpg (reviczky gábor)

Nincs ideje a hobbijára, így a legmagasabb kategóriájú színészfizetésért is csak muszájból dolgozik.

Reviczky Gábor nagyon fájlalja, hogy már két éve nem hódolhatott kedvenc hobbijának, a horgászatnak, és vízparti házát is a kihasználatlanság miatt kényszerült eladni. A Blikk Echo TV Arckép című műsorának nyomán íródott cikkéből az is kiderül, a 66 éves színész már csak kizárólag a fizetéséért űzi hivatását.

“Már nem szeretek színész lenni, főleg színpadon dolgozni. Ha hívják az embert, azt meg kell csinálni, mert máskülönben rettenetes bajba kerül. Tehát muszáj mennem, muszáj csinálnom, hogy fenn tudjam tartani azt, amit létrehoztam. Az lehet, hogy kicsit több, mint másnak, vagy vannak benne felesleges dolgok… Ha megtehetném, simán el tudnám képzelni úgy az életemet, hogy egy-két évig a színház közelébe sem megyek. Nem hiányozna!

Nekem a legmagasabb kategóriájú színészfizetésem van, nem vagyunk olyan sokan az országban. S miután én Ráckevén lakom, tekintélyes a benzinköltség, nálam aztán sűrűn van olajcsere, mert rengeteg kilométert teszek meg autóval. Az általam létrehozott dolgokhoz kevés az én legmagasabb fizetésem, pedig nem kocsmázok, étterembe sosem járok” – árulta el a Kossuth-, és Jászai-díjas művész.

Fotó: Mohos Angéla

Ajánlott videó

Olvasói sztorik