Light

Kiderült milyen lény rémítette halálra az indonéz munkásokat

meztelen medve (szörny, medve, indonézia,)
meztelen medve (szörny, medve, indonézia,)

Földönkívüli szörnynek, pokolfajzatnak hitték a borneói ültetvény munkásai furcsa lényt, de miután befogták, sikerült azonosítani.

Különös videó járta be januárban a közösségi portálokat és a médiát. Az indonéziai Borneó szigetén, egy Sibu nevű falu mellett fekvő ültetvényen dolgozó emberek vettek fel egy fura, csupasz lényt. Soha nem láttak a bizarr teremtményhez hasonló lényt, és rettegtek tőle hatalmas fogai és karmai miatt. Azt mondták voltak, akikre megpróbált rátámadni – írja egy turisztikai portál.

A munkások videóját néhány nap alatt hatmillió ember nézte meg, és a kommentekben azt kezdték találgatni, hogy nem is evilági teremtmény, hanem földönkívüli, vagy egyenesen a pokolból mászott elő.

Végül a Sarawak Forestry Corporation (SFC) nevű cég kiküldött egy csapatot, hogy fogják be az állatot. Kiderült, hogy a lény valójában egy beteg, nőstény maláj medve. Nickson Robi a vállalat szóvivője elmondta, hogy a szerencsétlen állatot biztonságos helyre vitték, rendesen táplálkozik, de még mindig nem tudni mi baja van.

Olvasói sztorik