Light

Ufókról szakértettek az állami tévében

fábián barna, vogyerák anikó (fábián barna, vogyerák anikó)
fábián barna, vogyerák anikó (fábián barna, vogyerák anikó)

Ne vigyék el Fábián Barnát az idegenek – ezt kérte műsorvezetőtársa az M1 reggeli műsorában.

Pusztay Sándort, az UFÓ magazin főszerkesztőjét látták vendégül csütörtökön reggel az M1 Ma Reggel című műsorában azután, hogy az Egyesült Államokban nyilvánosságra hozták az „ufóaktákat”, a titkosított anyagokból több mint 130 ezer oldal vált megismerhetővé.

Vogyerák Anikó műsorvezető a beszélgetés elején kifejtette: ha egy aktát titkosítanak, majd nyilvánosságra kell hozni, annak jelentős részét elégetjük. Pusztay szerint azonban az Egyesült Államokban addig kell őrizni a dokumentumokat, amíg világ a világ és egyetlen dolgot néznek, hogy egy adat kiszolgáltatása sért-e nemzetbiztonsági érdekeket. A 130 ezer oldalból nem mind foglalkozik idegen civilizációkkal vagy azonosítatlan repülő tárgyakkal – tette hozzá.

Fábián Barna szerint ha ennyiszer látogattak meg bennünket az idegenek, akár be is mutatkozhatnának neki, de Vogyerák visszafogta, hogy ne mondjon ilyeneket, mert őt is elviszik. Kifejtette, hogy a dokumentumok közt van 1947-es magyar feljegyzés is, ekkor Budapest felett ezüstszínű gömbök villantak fel, 1956-ban pedig homályosan megvilágított repülő tárgyakat láttak a magyar égbolton. Ezekről a követségek katonai attaséi készítettek jelentést, így kerültek az amerikai akták közé – mondta Pusztay.

Vogyerák arról is megkérdezte az UFÓ Magazin főszerkesztőjét, hogy van-e a dokumentumok között olyan, amire egy ufórajongó vagy egy ufószakértő azt mondja, hogy „hú, hogy ezt láttad, hogy képzeld”. Pusztay erre nem tudott válaszolni, mert nem tudták még átnyálazni az óriási mennyiségű anyagot.

„Vannak ufók, Pusztay úr?” – tette fel a kérdést a műsorvezetőnő az UFÓ Magazin főszerkesztőjének. Ki nem találják a választ, de a videóban megnézhetik, ha már kifizettünk rá nyolcvanmilliárd forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik