Light

A Thor-filmek titánja lehet a következő James Bond

idris elba thor (idris elba, thor,)
idris elba thor (idris elba, thor,)
Az alkotók elkezdték keresni a szuperkém szerepétől jövőre visszavonuló Daniel Craig örökösét és úgy tűnik már meg is van a kedvenc jelöltjük.

A jövőre érkező 25. Bond-mozit, a Spectre-t követően Daniel Craignek lejár a szerződése, az MGM filmstúdió pedig már most elkezdte keresni a következő színészt a halhatatlan 007-es ügynök szerepére. Jelenlegi elsőszámú jelöltjük a főként a Thor-filmekből, illetve a Luther című sorozatból ismert Idris Elba, aki ha elvállalná a figurát és aláírna, úgy a franchise történetének első színes bőrű James Bondja lehetne.

Idris Elba mint a titáni Heimdall, a Thor-filmek egyikében.

Az értesülések újfent – miként az mostanában igen gyakori – a Sony elleni hackertámadás során feltört dokumentumokból származnak. Ezeknek egy része az MGM illetékeseivel folytatott levelezésekben említi Idris Elba nevét, mint potenciális Bond-jelöltet. Mindemellett a napokban egy interjúban már meg is kérdezték a 42 éves brit színészt arról, hogy igent mondana-e a lehetőségre, mire ő így reagált: „Igen, amennyiben felajánlanák, én vállalnám a szerepet.”.

Érdekesség, hogy az ötletet az e-mailek alapján a Sony társelnöke, Amy Pascal is kiválónak találta, magyarán Elba szerződtetésének nem csak a rajongói, de filmes körökben is lennének támogatói.

Forrás: Comicbookmovie

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik