Light

Évek óta nem tettek ilyet az X-Faktor mentorai

X-Faktor (x-faktor)
X-Faktor (x-faktor)

A 2014-es évad fináléjához közeledve egészen nosztalgikus hangulatba kerültünk. Na jó, nem; de azért mégis felidézünk egy kissé már elfeledett produkciót.

Tegye fel a kezét, aki kapásból el tudja sorolni, kik is voltak az X-Faktor első szériájának mentorai! Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? Hiába járunk “még csak” az ötödik szériánál, valójában sokkal többnek tűnik; főleg, hogy többféle felállásban ültek már hírességek a zsűriasztalnál. Oppardon, a mentorszékeken.

A múltkori kis x-faktoros múltidézésben nem tértünk ki rá részletesen, de most akkor felelevenítjük. A jelenlegi felállás, a Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G négyes helyén a 2010-es első évad idején bizony még Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Nagy Feró és Geszti Péter ült. Ez így is maradt egészen a harmadik széria végéig, amikoris először Malek, majd Keresztes Idikó, végül pedig Nagy Feró jelentette be távozását.

Geszti akkor Gabit és a két Robit kapta maga mellé, majd végül ő is megunta a mentorkodást, így az ötödik évadra megérkezett Little G is (aki, szigorúan zárójelben és szubjektíven megjegyezve, de abszolút jó választásnak bizonyult). A már biztosan induló hatodik etap várható négyeséről még nincsenek információk, de nyilván az új évad még sok érdekességet hozhat.

No és akkor a végére hagytuk a legjobbat; az X-Faktor legelső hazai évadában még egy külön mentordal is született – nyilván akkor még az újdonság varázsa is sokat dobott a lelkesedésen. A Macskafogó feledhetetlen gengszter nótája nyomán készült dal újbóli meghallgatása után azért abszolút felmerült bennünk a kérdés; vajon azóta miért nem rukkolnak elő valami hasonlóval az ítészek?

 

És mivel nagyon kíváncsiak vagyunk, kommentben kérjük írják meg nekünk, önöknek ki vagy kik a kedvenc mentoruk/mentoraik az eddigi évadok felhozatalából?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik