Light

Menhelylakó kutyusokon segített Kiss Ramóna

kiss ramóna barátok közt állatotthon (kiss ramóna, noé állatotthon, )
kiss ramóna barátok közt állatotthon (kiss ramóna, noé állatotthon, )

A Barátok közt sztárjai egy állatmenhely számára szerveztek gyűjtést, és vitték el személyesen adományukat.

Az RTL Klub napi sorozatának szereplői imádják az állatokat, így az ünnepek közeledtével gondoltak azokra az állatokra is, akik még nem találtak gazdára. A színészek a stáb által gyűjtött száraz tápot, konzerveket és takarókat vitték el a Noé Állatotthonba. Kiss Ramóna, a Barátok közt Zsófija immár 12 éve gazdája George Lucasnak, a fehér westie kutyusnak, így nagyon szívén viseli az állatok sorsát.

“Mivel a stúdióban legalább hat kutya mindig „asszisztenskedik”, így számunkra természetes, hogy a négylábúak körülvesznek minket. Nem olyan régen forgattunk az állatotthonban és ennek kapcsán jött az ötlet, hogy szervezzünk gyűjtést a stábon belül. Felhívó szövegeket ragasztottunk ki, pénzt gyűjtöttünk és naponta hoztak a stábtagok egy-egy zacskó tápot, takarót, vagy konzervet. Tudjuk, hogy ezzel nem oldottunk meg minden problémát, de ha valaki látva minket, kedvet kap, hogy segítsen, akkor már sikeresek voltunk” – mondta el a színésznő.

A Noé Állatotthon tett látogatás hatalmas élmény volt a sorozat szereplőinek számára, akik remélik, hogy a bentlakók hamarosan megtalálják szeretői gazdájukat. Az pedig, hogy milyen jelenetek készültek az állatotthonban, jövőre kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik