Light

Új King Kong-film készül, Lokival a főszerepben

King Kong (king kong, )
King Kong (king kong, )

Rövidesen ismét film készül az óriásgorilla és szigete történetéből, amelyben ezúttal a Marvel-filmek egyik sztárja lehet a főhős.

A Legendary Pictures a minap hivatalosan is megerősítette, hogy Kong: Skull Island (vagyis Koponya sziget) címmel 2017-re új mozifilmet terveznek a hatalmas gorilláról. A stúdiót, elmondásuk szerint az ugyancsak nekik köszönhető új Godzilla és az abból épülő franchise inspirálta arra, hogy feltámasszák ezt a másik emblematikus állatot is. Igaz ugyan, hogy a Peter Jackson rendezte, szerfelett terjengős, ugyanakkor epikus King Kong 2005-ös emléke még világszerte frissen él a nézők emlékeiben, de ez őket nem izgatja. Plusz, az új változathoz már meg is van a húzónevük (mármint a gorillán kívül), aki a manapság hallatlanul népszerű Tom Hiddleston lesz, a Bosszúállók és a Thor-filmek Lokija.

Peter Jackson nagyszabású, ámde túlságosan is terjedelmes King Kongja 2005-ben igen megosztóra sikeredett.

A Kong: Skull Island című új darabot Jordan Vogt-Roberts (Mash Up, A nyár királyai) fogja rendezni, míg a forgatókönyvet John Gatnis (Kényszerleszállás) és Max Borenstein (Godzilla, 2014) írják. A hírek szerint a film ugyan tiszteletben és szem előtt is tartja majd a korábbi filmverziók, a Koponya szigetet és King Kongot érintő ábrázolásmódjait, ámde mégis teljesen új lesz, mind a vizualitás, mind a történet tekintetében. A produkció előkészületei még most folynak, mindazonáltal a készítők elképzelése szerint 2017 márciusában tervezik bemutatni az alkotást.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik