Light

George Lucast nem érdekli az új Star Wars

George Lucas (George Lucas)
George Lucas (George Lucas)
A Csillagok háborúja atyja egy interjúban azt nyilatkozta, nem látta, és nem is kíváncsi az új Star Wars film előzetesére. Meg is van az oka rá.

Mint ismert, csaknem két évvel ezelőtt, 2012 októberében George Lucas, miután mindent kisajtolt a Star Wars franchise-ból, és nagyjából az ükunokái megélhetését is biztosította, az egész brandet eladta a Disneynek 4,05 milliárd dollárért, hogy az ük-ükunokái is jól járjanak.

Miki egér sem ostoba, nem ült tétlenül a megszerzett jogokon, már tavaly bejelentették a VII epizód előkészületeit, idén le is forgatták, másfél hete pedig felrobbant az internet a leközölt 88 másodperces előzetes láttán. Alig van olyan ember a Földön, aki nem nézte meg a trailert, ám egy valaki biztosan közte van: George Lucas.

Az egykori ötletgazda a Page Sixnek azt nyilatkozta, szándékosan kerülte el az előzetest, nem érdekli igazán. Később finomított ezen, hozzátette, tervei között szerepel, hogy a jövő decemberi premier során megtekinti a kész filmet. Lucas tavaly még azt nyilatkozta az új epizódot jegyző J. J. Abramsről, hogy ideális választás volt az új Star Wars-hoz, és az örökség jobb kezekben nem is lehetne.

Forrás: Page Six

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik