Light

Vin Diesel megható poszttal emlékezett Paul Walkerre

paul walker (paul walker, vin diesel, gyász,)
paul walker (paul walker, vin diesel, gyász,)

Egy évvel ezelőtt az általa szervezett jótékonysági estről tartott hazafelé Paul Walker, amikor halálos autóbalesetet szenvedett. Barátja a Facebookon idézte fel emlékét.

A Halálos iramban-filmek színészét 2013. november 30-án egy barátja, Roger Rodas új Porsche Carrerájával próbakörre vitte, ám elvesztette uralmát járműve felett, s előbb lámpaoszlopnak, majd fának csapódtak. A két férfi a helyszínen szörnyethalt.

Vin Diesel nemcsak a vásznon, de a való életben is közeli barátja volt Walkernek, és most, egy évvel a tragikus autóbaleset után Facebookjára az alábbi pár mondatot posztolta:

„Az életem fontos része volt… hosszú, személyes beszélgetések az anyámmal, vagy a lányom melletti bébiszitterkedés köthető hozzá… ráadásul nagyon büszke volt, hogy a bácsikája lehetett… amikor a Halálos iramban 4. részét forgattuk, akkor született a lányom. Paul volt az egyetlen, akinek elmondtam, és arra biztatott, hogy menjek be a kórházba, illetve én vágjam el a köldökzsinórt. Fontos része volt az apává válásomnak… egy egészséges lelkű családtag, a létező legpozitívabb életszemlélettel. Ma egy éve… hogy gyászolunk… és a hiánya szótlanná tesz. Hiányzol Pablo!”

A képen a családtagként szeretett Paul Walker ölében Vin Diesel kislánya, Hania Riley Vincent ül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik