Light

Bankrablással viccelt a Viszkis

Ambrus Attila (Ambrus Attila)
Ambrus Attila (Ambrus Attila)

Ambrus Attila poénnak szánt bejegyzését sokan komolyan vették, ezért magyarázkodásra kényszerült.

Felsorakoztam a kerámiákkal a kecskeméti plázában és hol máshol kaptam megint helyet? Gyertek, vagy továbbítsátok az infót, nehogy “reaktivizáljam” magam, ha nem megy a bolt – írta Ambrus Attila pénteken a Facebookon.

Az ártatlan, humoros megjegyzés azonban akkora vihart kavart, hogy az egykor Viszkisként hírnevet szerző, most már kerámiák készítésével és árulásával foglalkozó Ambrus újabb posztot írt a közösségi oldalra szombaton.

“Nézem a poénnak szánt bejegyzésem keltette vihart, ugye mindenkinek egyértelmű, hogy nem gondoltam komolyan, csak lecsaptam a feladott labdát. Szembenéztem a múltammal, bűnhődtem érte nem is akárhogy, amióta kint vagyok, ezt bizonyítom. Azt mondják, 6 év után megkattannak bent az elítéltek, én a dupláját töltöttem le és nagyon igyekszem. Tavaly találkoztam egy hölggyel, akivel anno “összefutottam” az egyik bankban, bocsánatot kértem tőle, vezekeltem, ajándékot is vittem – magyarázta a volt bankrabló.

Ambrus a héten történt miskolci rablást is kommentálta: “Öreg rabló vén rabló, és ki sem tenném magam egy olyan bénázásnak, mint az a fickó művelt Miskolcon. Ezt se értsétek félre, a humor sok mindent enyhít, a lelkiismeret furdalást is” – fogalmazott ezúttal sokkal óvatosabban.

Ambrus egyébként nem először árul közvetlenül bank közelben, tavaly a mohácsi busójáráson két pénzintézet között pakoltak ki kerámiáit, és akkor is viccet csinált belőle.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik