Light

Szülei miatt nem szeretne szerepelni Zoltán Erika lánya

Az énekesnő 17 éves nagylánya saját jogán szeretne interjúkat adni.

Zoltán Erika és Kátai Róbert, azaz Erica C. és Robbie D. jubiláló, huszonötéves tánciskolájuk kapcsán látogattak el a FEM3Cafe stúdiójába. A legújabb délelőtti műsorvezető, Azurák Csaba kérdésére a sztárpár azt is elárulta, gyermekük, Zoé is folytatja a családi hagyományt, és már ő maga is táncot tanít iskolájukban. A két gyermekcsoporttal dolgozó tizenéves a Total Dance fesztiválon is fellépett szüleivel, és nagyon élvezte a sikert és a rivaldafényt. Ennek ellenére mégsem szeretne még az újságokban és a televízóban szerepelni – mesélte a bevallottan nagyon elfogult anyukája.

“Azt mondta, ő akkor szeretne egy riportra beülni, vagy valahol szerepelni, ha Kátai Zoé érdekes lesz valamiért az emberek számára. Tehát ha van egy olyan teljesítmény a háta mögött, ami érdekes” – mesélte lánya szimpatikus hozzáállását Zoltán Erika.

Hasonlóan gondolkodó szülő Bereczki Zoltán is, aki nemrégiben mesélte el, hogy nem szeretné, ha Szinetár Dórával közös kislányát, Zorkát híres szülei miatt ismernék el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik