Light

Balogh Edina új fejezetet kezd életében

A Barátok Közt színésznője ismét eltűnik a képernyőről, ráadásul magánéletében is nagy változások történtek.

Balogh Edina kisfia születése után már távozott egyszer az RTL Klub sorozatából, de néhány hónappal ezelőtt visszatért. A színésznő azonban ismét úgy döntött, a szereplés helyett másik szenvedélyének hódol, a festészetnek. Emellett pedig külsejében is nagy változásra vállalkozott.

“Tíz évig voltam a Barátok közt szőke Kingája, s bár nagyon szerettem Kinga karakterét megformálni, a férjemet is a sorozatnak köszönhetem, a hajszínt már untam. Ráadásul a szőkítés és a forgatások miatti állandó formázás teljesen tönkretette a hajamat. Az eredeti hajszínem világosbarna, erre vágytam megint. Szerencsére csak pozitív visszajelzéseket kaptam, és bár Krisztián szőkén ismert meg és szeretett belém, ő is imádja az új árnyalatot” – mesélte Edina a Borsnak.

A sorozatsztárnak azonban nemcsak a hajszíne változott, hanem a lakóhelye is. Férjével nagy álmuk vált valóra, hogy családi házba költözhettek.

“Szentendrén vettünk egy csodálatos házat. Igazi álomház, nagyon rég vártunk rá, mindig is kertes házat szerettünk volna. Hatalmas, ősfás kertje van, nagy füves területei. Bent pedig jut hely a műtermemnek, Krisztiánnak is lesz külön dolgozószobája, és több gyerekszoba is van benne, hiszen a jövőre is gondolunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik