Light

Huszonötnél is több ismert nővel volt dolga Berki Krisztiánnak

Az Édes Élet szereplője igen érdekes beszélgetést folytatott készülő életrajzi könyve írójával, amiből az is kiderül, nem mindenki áll szóba a celebmacsóval.

Berki Krisztián nőügyeivel már nem egy alkalommal volt tele a sajtó. Szabó Zsófi és Oszter Alexandra; csak két név azok közül, akiknek viharos kapcsolatát a herevasalt celebbel nagy médiaérdeklődés övezte. Berki – akinek jelenlegi kapcsolata is megint mélyponthoz érkezett – arról mesélt, hogy számtalan barátnője közül legtöbben ismert hölgyek voltak, akikért a kisujját sem kellett nyújtania.

“Nagyon szívesen levadásztam volna egy zölségest mondjuk vagy egy bolti eladót; vagy nagyon szívesen levadásztam volna egy nagy multicégnek a marketingigazgatóját. Na most ez a két réteg az, aki a Berki Krisztiánnal nem áll szóba, ezáltal nem tudtam vadászni, és így engem vadásztak le. Soha nem kellett csajoznom, mindig jöttek és betaláltak” – mesélte “csajozási élményeit” az Édes Élet szereplője, aki végül elárulta, huszonötnél jóval több “médiaközeli” nővel volt már dolga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik