Light

Oszter felesége polgármesterként indul

Valami lehet a levegőben, mert egyre több híresség dönt úgy, hogy kipróbálja magát a politikai életben is.

Vágó István, Bálint Antónia és Rokker Zsolti után, most Oszter Sándor zongoraművész felesége, Failoni Donatella osztotta meg közösségi oldalán nagyívű terveit.

A művésznő arról számolt be, hogy többen is felkérték arra, jelöltesse magát Balatonrendes polgármesteri pozíciójára: “Engem most többen megkerestek, hogy Balatonrendes polgármestere legyek, de még vacillálok…” – írta a hétvégén, az akkor még tanácstalan Donatella. Kicsivel később már úgy gondolta, hogy érdemes lenne a feladatra: “Sok jót tehetnék a faluért, de nem mindenki akarja…”

A hvg.hu legfrissebb információi szerint Failoni végül úgy döntött, hogy elindul a választásokon, keddre pedig már a nyilvántartásba is bekerült, mint független induló.

Kíváncsian várjuk, hogy a zongorista politikai pályáját befolyásolja-e majd férje ittas vezetésének ügye, aminek kapcsán a Blikk újságíróját is elővették. Koós Szabolcstól a mobilját is elvették a rendőrök, hogy fény derüljön az informátor kilétére, aki Oszter Sándor balesetének részleteiről adott felvilágosítást.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik